E-Belediye
23 Nisan Coşku İçinde Kutlandı

Mudurnu'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları ilçemiz pazar yerinde saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Ilçe Kaymakamımız Sayın Efecan ŞAHİN'in günün anlam ve önemini belirten konuşmasıyla devam eden programda öğrencilerin sunduğu birbirinden renkli gösteriler ve okunan şiirler ilgiyle takip edildi. Kutlamalar çerçevesinde ilçemiz genelinde düzenlenen yarışmalarda dereceye girenlerin ödülleri Kaymakamımız Sayın Efecan ŞAHİN, Belediye Başkanımız Sayın Mehmet İNEGÖL ve Cumhuriyet Savcısı Sayın Samet DENİZ tarafından verildi.

Kutlamalara Kaymakamımız Efecan ŞAHİN, Belediye Başkanı Mehmet İNEGÖL, Cumhuriyet Savcısı Samet DENİZ, kamu kurum ve kuruluş amirleri, vatandaşlarımız ile öğrencilerimiz katıldı. Coşku içinde kutlanan bayram törenine ilçemizdeki ilkokul ve ortaokullardaki öğrenciler ve öğretmenleri katıldı. Özenle hazırlanan gösteriler halk tarafından ilgiyle izlendi.

Resmi kutlama töreninin sona ermesinin ardından Mudurnu Belediye Başkanlığımızca Belediye Düğün Salonunda Çocuk Tiyatrosu Etkinliği düzenlendi.

Fotoğraflar için tıklayınız.