E-Belediye
9. Yerel Yönetim Ödülleri Sahiplerini Buldu

Türkiye genelinde dağıtımı yapılan tek Yerel Yönetim Dergisi olan Özel Kalem Dergisi, dokuzuncusunu düzenlediği Yerel Yönetim Ödülleri ile 2017 yılının en başarılı yerel yöneticileri ve projelerini ödüllendirdi. Boğaziçi Üniversitesi Garanti Kültür Merkezi'nde düzenlenen geceye katılım oldukça fazlaydı.

Uluslararası İşbirliği Kategorisinde Yılın İlçe Belediye Başkanı Ödülü'nü " Vernadoc Uluslararası Çizim Kampı" projesiyle Mudurnu Belediye Başkanı Mehmet İnegöl kazandı. İnegöl ödülünü Özel Kalem Dergisi İmtiyaz Sahibi ve EPR Yerel Yönetim Ajansı Başkanı Erengül Bilenser'in elinden aldı.

Mehmet İnegöl " Yerel yönetimlerin oscarları olarak bilinen bu prestijli ödülü almaktan dolayı mutlu ve gururluyum. Vernadoc Uluslararası Çizim Kampı projesini hayata geçirirken, hem kültür varlıklarımıza dikkat çekmek, hem de farklı ülkelerden farklı meslek gruplarından insanları bir araya getirerek ortaya güzel bir birliktelik çıkarmayı hedeflemiştik. Proje bizim açımızdan çok başarılı geçti, projenin ödüllendirilmesi sevincimizi daha da arttırdı. Tabi ki ödülü şahsıma adına verdiler ama bu projenin gerçekleşmesinde çok büyük emekleri olan Mudurnu Alan Başkanımız Ayşe Ege Yıldırım ve projeye katılan diğer katılımcıların katkıları olmasa başarılı olamazdık. Emeği geçen herkese teşekkür etmeyi bir borç bilirim. Bu ödülü tüm ekip adına alıyor, hepinize saygılar sunuyorum" diye konuştu.

Ödül törenin ardından gecede ödül alan tüm başkanların oluşturduğu " Başkanlar Korosu" geceye renk kattı.

#
#
#