Hıdırellez Şenliği Sona Erdi

Baharın, bereketin, bolluğun ve barışın müjdecisi olan Hıdırellez Gününü kutlamak amacıyla düzenlenen Hıdırellez Etkinliği sona erdi.

Mudurnu Kaymakamlığı, Mudurnu Belediyesi ve Bolu Mudurnulular Derneğince düzenlenen Hıdırellez Şenliği Mudurnu Kapalı Spor Salonunda gerçekleşti.

Mudurnu Kaymakamı Efecan Şahin, Mudurnu Belediye Başkanı Mehmet İnegöl, Mudurnu Garnizon Komutanı Onur Musa Başal, Mudurnu Emniyet Müdür V. Hasan Hüseyin Turanlı, Mudurnu Süreyya Astarcı Meslek Yüksek Okulu Müdür Yrd. Mehmet Kadir Torun, CHP Bolu Miletvekili Aday Adayı Cahit Çıngı, İyi Parti Bolu Milletvekili Aday Adayı Nimet İnce, Mudurnulular Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Celallettin Çelebi, Mudurnu Çocuk Belediyesi Başkanı Tuba Öztürk ve diğer davetlilerin katıldığı programda Mudurnu'da geçmiş yıllarda kutlanan hıdırellez etkinliklerinden çeşitli sunumla yapıldı.

Mudurnu Müzik Topluluğunun müzik dinletisiyle devam eden programda Küsendere Halk Oyunları Ekibinin gösterileri büyük beğeni kazandı. Yumurta dalaşı ve dileklerin gül ağacına bırakılmasının ardından etkinlikler sona erdi.

Hıdırellez Şenliğinin düzenlenmesinde emek gösteren, kutlama programına katılan herkese teşekkürlerimizi sunarız.

Etkinlik fotoğrafları için tıklayınız.