E-Belediye
Türkiye Cumhuriyeti 96 Yaşında

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Törenleri Yapıldı.

Türkiye Cumhuriyetinin 96. Yıl Dönümü Mudurnu'da törenlerle kutlandı. Pazaryerinde düzenlenen törenlere Mudurnu Kaymakamı Sayın Muhammed İkbal Yelek, Mudurnu Belediye Başkanı Sayın Necdet Türker ,ilçe protokolü, kurum amirleri, öğretmenler öğrenciler ve Mudurnu halkı katıldı.
Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve ebediyete intikal eden tüm şehitlerimiz için saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan program Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhuriyet Bayramı kutlama mesajının okunmasıyla devam etti. Mudurnu Kaymakamı Sayın Muhammed İkbal Yelek'in günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından, öğrenci gösterilerine geçildi.
İlgiyle izlenen gösterilerin ardından resmi geçit töreni yapıldı. Tören sonunda Mudurnu Ziraat Odası Başkanlığı tarafından yöresel Kızılcık Çorbası İkramı yapıldı.

29 Ekim 2019 Cumhuriyet Bayramı Törenleri Fotoğrafları için tıklayınız.